Segrestats però mai vençuts! No teniu prou presons!

   


Davant l’ordre d’ingrés a presó de nou membres del govern legítim de la República per part de la jutge de l’Audiència Nacional Carmen Lamela, des de la CUP-CC manifestem que:

  1. Ens solidaritzem amb els nou consellers amb ordre de presó, les seves famílies i els partits polítics dels que formen part. 
  2. Constatem un cop més que l’estat espanyol no és una democràcia real, que empresona amb base les idees i posicionaments polítics amb la voluntat clara d’imposar un càstig col·lectiu als independentistes.
  3. L’Audiència Nacional i el Tribunal Suprem no són òrgans independents i que funcionen com a braç executor del govern espanyol.
  4. Exigim la llibertat immediata de tots els presos polítics i l’absolució de totes les persones encausades durant aquests dies i que no descansarem fins a tenir-los a casa. 
  5. Emplacem a tota la ciutadania a sortir al carrer i manifestar-se en contra de la clara vulneració de drets i llibertats i a no normalitzar la situació de repressió per part de l’estat espanyol.
  6. No defallirem fins a aconseguir la llibertat plena del poble català.
2 de novembre de 2017