Tarragona: La CUP de Tarragona es presenta amb un dinar ‘al fortí de la reina’

La Candidatura d'Unitat Popular de Tarragona es presentarà públicament el dissabte 14 de març amb la presentació d'una proposta pionera a Tarragona per a l'ús lúdic […]La Candidatura d'Unitat Popular de Tarragona es presentarà públicament el dissabte 14 de març amb la presentació d'una proposta pionera a Tarragona per a l'ús lúdic dels fortins i el seu entorn, perquè tots els tarragonins els puguin gaudir.


Durant l'acte de presentació de la CUP un historiador explicarà la història dels fortins i l'ús a que estaven destinats. També s'explicarà com s'ha arribat a la situació actual, que ha portat a l'enderrocament del restaurant que es trobava a dins del fortí, per tot seguit presentar la proposta de futur per tal de recuperar per al poble els fortins tarragonins i el seu entorn.


Després de les conferències es farà un dinar popular consistent en un menú format per amanida, fideuà, pa, aigua, vi i postres. Paral·lelament el cantautor Josep Romeu i el DJ. Franki Nero se n'encarregaran de tancar l'acte.


Dissabte 14 de març a les 12h, vine a dinar al fortí!

11 de març de 2009