Teresa Forcades, CATAC i CUP es solidaritzen a Reus amb Cafè amb Llet

Avui al matí a l’Ajuntament de Reus, Damià Vernet del sindicat CATAC-CTS i David Vidal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), han realitzat una roda […]


Avui al matí a l’Ajuntament de Reus, Damià Vernet del sindicat CATAC-CTS i David Vidal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), han realitzat una roda de premsa, en la qual han fet públic el seu compromís en la lluita contra la corrupció en la sanitat pública.

En aquest sentit, han presentat tres propostes que posaran en coneixement de la ciutadania de Reus, el treball que estan realitzant conjuntament CATAC-CTS, CUP i Cafè amb Llet per posar al descobert “el major robatori de la història”, tal i com ho van batejar aquests darrers en un vídeo al YouTube que va superar les 100.000 visites.

La primera d’aquestes propostes és la publicació de 40.000 exemplars de la revista “Què està passant a la sanitat catalana, que s’està repartint arreu de la Comunitat Autònoma de Catalunya des de la passada Diada Nacional de l’11 de Setembre. En aquesta, es posa noms i cognoms, a un entramat públic-privat que envolta el sistema sanitari públic català, encapçalat pel propi president de la Generalitat Artur Mas, el Conseller de Sanitat, Boi Ruiz, i l’ex-president de l’ICS, Josep Prat.

La segona d’aquestes iniciatives, és la xerrada que la CUP de Reus ha organitzat aquest divendres a 2/4 de 8 del vespre al Centre de Lectura, amb Teresa Forcades i els editors de la revista Cafè amb Llet. En aquesta es parlarà dels continguts de la publicació, així com dels lligams entre el sistema sanitari i les empreses farmacèutiques, que anirà a càrrec de Forcades.

En aquesta xerrada, els editors de la revista Cafè amb Llet, explicaran la denuncia que han rebut per part de Josep Maria Via, assessor en matèria de sanitat del govern de la Generalitat, i que està sent defensada pel seu advocat, Francesc José María, el qual va ser secretari d’INNOVA durant diversos anys.

El proper 27 de setembre, es realitzarà el judici a la Ciutat de la Justícia de l’Hospitalet del Llobregat, que es preveu que serà la primera batalla judicial contra aquest entramat de l’àmbit sanitari, en previsió de nous processos judicials arran de les denúncies de la CUP de Reus i la CUP de Barcelona, contra Josep Prat i Ramon Bagó, respectivament.

I, la tercera activitat organitzada, és l’organització d’un autobús des de Reus i Tarragona, per assistir el dia 27 al judici contra Cafè amb Llet, per tal de mostrar la solidaritat amb els seus editors. De moment, ja està confirmat una altre autobús des de Girona, i es preveu que l’assistència a aquest judici sigui massiva, tenint en compte que a la vista prèvia ja s’hi van concentrar més de 300 persones.

20 de setembre de 2012