Vilafranca: La CUP s’oposa al govern vilafranquí, que converteix Saba en empresa privilegiada

CiU va confirmar ahir que el seu grup votarà dimarts que ve a favor de la moció que presenta la CUP, en què es demana […]


CiU va confirmar ahir que el seu grup votarà dimarts que ve a favor de la moció que presenta la CUP, en què es demana un referèndum per municipalitzar les zones blaves de Vilafranca, però va qualificar-la de «proposta morta» perquè el govern aprova el plec de condicions que es discuteix abans en l’ordre del ple. L’oposició és conscient que no té marge de maniobra ja que el govern disposa de majoria suficient per aprovar la proposta. Mentrestant, la CUP continua la seva campanya de recollida de signatures per demanar el referèndum per municipalitzar les zones blaves. Fins ara ja han recollit més de 1.500 signatures.


Si una altra firma vol fer aparcaments haurà de pagar 8,8 milions de més

El plec de condicions de la concessió de les zones blaves i de l’aparcament de la rambla de Sant Francesc que el govern de Vilafranca portarà a ple dimarts que ve deixa Saba com l’empresa que té millors condicions perquè es faci càrrec de l’adjudicació. El document, segons denuncia CiU, deixa clar que el que es treu a concurs és l’ampliació del pàrquing de la plaça del Penedès, que té Saba, i no un de nou. Per rescatar la concessió del pàrquing actual s’hauran d’abonar 8,8 milions de més.

15 de setembre de 2006