Vilanova i la Geltrú: La CUP denuncia a l’Ajuntament abocaments incontrolats de l’empresa SAMEX

La Candidatura d'Unitat Popular de Vilanova i la Geltrú ha posat avui en coneixement de l'Ajuntament l'existència d'un abocador incontrolat de l'empresa constructora SAMEX. El […]


La Candidatura d'Unitat Popular de Vilanova i la Geltrú ha posat avui en coneixement de l'Ajuntament l'existència d'un abocador incontrolat de l'empresa constructora SAMEX. El regidor Quim Arrufat ja ho va denunciar ahir al ple de novembre del consistori vilanoví, però avui la CUP ha anat més enllà. La CUP ha facilitat totes les dades a l'Ajuntament (fotos, coordenades…) amb l'exigència que actui i denunciï l'empresa en cas que, com tot indica, hagi comés alguna il·legalitat.

La CUP no descarta portar el cas a la fiscalia si l'Ajuntament vilanoví no actua amb prou celeritat.

Es tracta d'un abocador de l'empresa SAMEX situat entre mas Ricart i Mas Rafel, adjacent a l'autopista C-32. Segons fonts municipals l'abocador només pot contenir terra, però la realitat dista molt d'aquest supòsit: adoquins, rajoles, palets, pedres, senyals, cartells, tubs de totes mides, roques, asfalt… Mentre el centre de Vilanova queda ben net i arreglat, es permet que totes els residus d'aquestes obres s'aboquin a les nostres muntanyes.

Vegeu-ne les fotos

9 de novembre de 2010