11 de setembre. Les CUP es mobilitzen.

En motiu de la commemoració de la diada nacional de l’11 de setembre, la Candidatura d’Unitat Popular fa una crida als homes  dones dels Països […]En motiu de la commemoració de la diada nacional de l’11 de setembre, la Candidatura d’Unitat Popular fa una crida als homes  dones dels Països Catalans a participar en les mobilitzacions independentistes programades en diferents indrets de la nació catalana. Des de les CUP considerem que aquest és un moment especialment favorable per avançar cap a la superació de l’actual marc legal i polític. Amb uns estatuts d’autonomia aprovats que no reconeixen la sobirania nacional del poble català i una classe política cada cop més allunyada de les aspiracions de les classes populars, creiem que és de gran importància que la mobilització social es tradueixi al carrer. Per això, animem a la participació en els actes i mobilitzacions que els diferents agents de l’Esquerra Independentista han organitzat per commemorar la diada d’enguany.


La CUP, doncs, participa i dóna recolzament públic a les següents convocatòries:


Lleida, dia 11 de setembre, 12h. del migdia a la plaça de la Paeria.


Girona, dia 11 de setembre, 19h. Acte Polític i Manifestació sota el lema Trenquem amb Espanya i França, amb la Unitat Popular construïm els Països Catalans, Plaça Catalunya.


Reus, dia 11 de setembre, 18:30h Mercat central. Manifestació sota el lema Per un camp viu, lliure i combatiu.


Barcelona, dia 11 de setembre, 11h. del matí al Fossar de les Moreres. 17h. Manifestació de l’Esquerra Independentista a la Plaça Urquinaona.

8 de setembre de 2007