Les alcaldies demanen restituir la llei contra els desnonaments i la pobresa energèntica

Les alcaldies de Sabadell, Cerdanyola i Ripollet han estat presents aquesta setmana al Parlament per exigir amb diverses entitats i altres ajuntaments la restitució dels articles retallats de la llei 24/2015 per lluitar contra els desnonaments i la pobresa energètica.


Les alcaldies de Sabadell, Ripollet i Cerdanyola del Vallès, vinculades a la coalició CUP-Poble Actiu, han signat amb aquest dimecres amb una cinquantena d’entitats i ajuntaments el manifest per reclamar la posada en marxa de la Llei 24/2015 per desplegar a Catalunya mesures per lluitar contra l’emergència social.

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha explicat que “fa 7 mesos érem aquí davant del Parlament amb la Dolors Sabater de Badalona per reclamar que l’habitatge esdevingués prioritat de govern amb la creació d’una Conselleria d’Habitatge per restituir la 24/2015, augmentar el parc públic i crear una nova Llei d’Arrendaments Urbans (LAU)”.

“Les institucions catalanes tenen l’obligació de tornar a posar en marxa la Llei 24/2015, tal com defensa el manifest que hem signat. Calen mesures contundents contra l’emergència social”, ha reclamat Serracant en la seva intervenció.

 

18 d'octubre de 2018