Arrenca amb força la campanya ‘Diguem NO’ a tot el Principat

Aquesta matinada ha començat formalment la campanya del referèndum sobre la reforma de l’Estatut espanyol d’autonomia del Principat de Catalunya. Arreu del territori les CUP […]


Aquesta matinada ha començat formalment la campanya del referèndum sobre la reforma de l’Estatut espanyol d’autonomia del Principat de Catalunya. Arreu del territori les CUP donen suport i impulsen la campanya "Diguem no!", que ha arrencat amb força en diverses viles i ciutats.

PRIMER CARTELL A MATARÓ
 
A les 12.00 de la nit, la Campanya Diguem NO, davant la premsa comarcal i amb la participació de membres de Maulets, JERC, ERC i CUP, ha iniciat la campanya amb la col·locació dels primers cartells a la plaça de Santa Anna de Mataró.

Juli Cuéllar, de la CUP i membre de Diguem NO, ha explicat que comença una campanya que compta amb una desproporció de mitjans entre l’opció del SÍ i el NO. Va  esmentar que la força del NO està en el moviment cívic que li dóna suport i en la fita d’Autodeterminació que planteja.

Teresa Aragonès, diputada al Parlament de Catalunya per ERC, ha recordat que l’Estatut no aportava més diners a Catalunya cosa que corroborava amb les declaracions etèries fetes per Zapatero. Finalment, Aragonès ha esperonat la gent a mobilitzar-se pel NO.

INICI DE CAMPANYA A VIC

La comissió impulsora de la “campanya Diguem No” ha aplegat, a les 12 de la nit del dia 1 de juny, a la plaça Major de Vic, una trentena de persones que han iniciat la campanya d’encartellar els primers cartells de la campanya pròpiament dita.

Francesc Ribera “Titot”, Quim Soler i Aleix Cardona han intervingut en l’acte per explicar l’abast de la campanya a Osona, el Moianès i el Lluçanès, que constarà d’una quantitat important d’actes a partir de la propera setmana, havent esdevingut la campanya que més actes farà en aquesta campanya del referèndum, incloent-hi xerrades, actes lúdics i un final de campanya, el dia 16, a Vic.

Aleix Cardona ha denunciat les dificultats que planteja la legislació actual, que ja ha impedit desenvolupar diferents actes a Sant Cugat del Vallès, Badalona o Berga i ha demanat a les forces polítiques amb representació al Parlament, que realment siguin demòcrates i que impedeixin que es veti una de les opcions més potents d’aquesta campanya.

Finalment, Quim Soler ha demanat la participació i el vot No a les prop de 30 persones congregades a la plaça Major per a la roda de premsa.

La campanya ha presentat un seguit de materials que es preveu de fer i distribuir. Seguidament, els membres de la campanya s’han escampat per la ciutat per enganxar els primers cartells en campanya pel referèndum.

ENCARTELLADA A EL MASNOU, OCATA I ALELLA

Els companys i companyes de la CUP de El Masnou, Ocata i Alella (El Maresme) han iniciat la campanya amb una encartellada a les poblacions on és activa aquesta assemblea de l’esquerra independentista.

29 d'abril de 2015