Assemblea Popular de la CUP de Vilanova i la Geltrú

El proper diumenge 13 de novembre la CUP celebrarà una nova Assemblea Popular, oberta a tota la militància, als simpatitzants i als votants de la […]


El proper diumenge 13 de novembre la CUP celebrarà una nova Assemblea Popular, oberta a tota la militància, als simpatitzants i als votants de la candidatura. L’Assemblea tindrà lloc a la Casa Bultó (Antics Jutjats del carrer Sant Joan) a les 18:00 de la tarda.

Entre els temes de l’ordre del dia hi trobareu: Informe de gestió (què hem fet fins a dia d’avui com a candidatura a l’Ajuntament i al carrer), la situació econòmica de la CUP, Compromís ètic de la CUP (aprovarem una sèrie de compromisos ètics per fer de la CUP una formació clara i transparent), Model organitzatiu (es debatrà sobre quina és la millor manera d’organitzar-nos per fer front a la realitat política, econòmica i social de la ciutat), i Proposta política contra la crisi (debatrem un seguit de propostes que la CUP posarà a l’agenda política per fer front a la crisi des del municipi amb una òptica d’esquerres i transformadora). També podeu proposar nous punts a l’ordre del dia mitjançant un correu electrònic a vilanova@cup.cat.

Des de la CUP creiem que el camí de la transparència, la claredat, la participació activa de la ciutadania i la presa de decisions col·lectives és l’únic que ens enforteix com a moviment i ens fa avançar cap al canvi polític i social.

Comptem amb tu, VINE I PARTICIPA!

A partir de dilluns podreu descarregar-vos tota la documentació aquí!

3 de novembre de 2011