Badalona: Èxit del sopar ‘Una nova Badalona comença a caminar’

El passat dissabte 16 de desembre es va celebrar al Centre Cívic de Sant Roc el sopar de presentació del preacord de programari entre la […]El passat dissabte 16 de desembre es va celebrar al Centre Cívic de Sant Roc el sopar de presentació del preacord de programari entre la Candidatura d'Unitat Popular de Badalona i Els Verds.


Una vuitantena de persones es van apropar fins aquest per gaudir d'una magnífica vetllada. Després del sopar, Marc Sallas (candidat de les CUP de Badalona) i Francesc Alfambra (candidat de Els Verds) van explicar al públic present el preacord al que han arribat ambdues formacions. Sallas destacà que "aquest acord va més enllà de presentar-nos junts a les eleccions".


Segons el candidat de les CUP, volen "crear uan mobilització per tal de canviar les coses a Badalona,

i una eina per fer-ho són les institucions". Francesc Alfambra destacà que "cal fer una política real per tal de vertebrar una Badalona compactada socialment i sostenible".


Tant la CUP de Badalona com Els Verds destacaren que "aquest acord no només es tanca en ambdues candidatures, sinó que volem treballar i incorporar a gent que ja porta temps treballant per canviar Badalona". Així confirmaren la pretensió que a les seves llistes s'incorporin independents que coneguin la realitat badalonina i estiguin disconformes amb l'actual manera de fer política a la ciutat.


Ambdues formacions volen agrair als assistents la seva presencia en aquest sopar que serveix per presentar a la societat badalonina una nova alternativa a les eleccions, una alternativa d'esquerres,

ecologista i nacional.

Una nova Badalona comença a caminar!

20 de desembre de 2006