Badalona: La situació a Palestina a debat

«Totes i tots som Palestina». Davant el recent atac perpetrat per les forces armades israelianes contra vaixells d’ajuda humanitària internacional que es dirigien a la […]


«Totes i tots som Palestina». Davant el recent atac perpetrat per les forces armades israelianes contra vaixells d’ajuda humanitària internacional que es dirigien a la Franja de Gaza, a Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Badalona vol donar a conèixer la situació de Palestina donant veu a dues persones que han conegut de prop la realitat d’aquest país ocupat i assetjat. 

Per aquest acte, comptarem amb els ponents Ricard Amaya, participant de les brigades culturals catalanes “Jerusalem 2009″ i membre de la CUP, i amb Joan Roura, Sotscap d’Internacional dels Serveis Informatius de TV3 i especialista en l’Orient Mitjà.
Així doncs, ens plau convidar-vos a la xerrada “tots i totes amb Palestina, un poble en lluita per la seva llibertat”, que hem organitzat pel proper dijous 17 de juny a les 19h al Casal Antoni Sala i Pont (CASiP), al carrer Riera Matamoros 103, per donar a conèixer la situació actual del país.
17 de juny de 2010