Berga: La CUP fa públiques les seves valoracions sobre el conjunt d’actes organitzats al setembre

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) volem fer pública la valoració dels actes organitzats, juntament amb Maulets i Casal Panxo per inaugurar el curs polític que […]


La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) volem fer pública la valoració dels actes organitzats, juntament amb Maulets i Casal Panxo per inaugurar el curs polític que s'ha iniciat aquest setembre a la ciutat de Berga.

En primer lloc, volem felicitar totes aquelles persones que hi han participat i que ens han donat el seu suport en cadascun dels sis dies d'activitats, des de la xerrada i els concerts fins la Marxa de Torxes i el sopar de la CUP. Sense ells/es no els haguéssim pogut realitzar.

Èxit sense precedents de la 4a Marxa de Torxes per la independència

El vespre del 10 de setembre mig miler de persones amb torxes i estelades van recórrer el carrer major de Berga. Pensem que el gran èxit de la Marxa de Torxes constata que el poble de Berga reclama a la classe política que planti cara a l'ordenament espanyol i que sigui valenta, tal com ho va ser al darrer Ple municipal declarant la ciutat de Berga exclosa de l'àmbit de la Constitució espanyola.

Creiem doncs que es constata que la centralitat política berguedana s'ha desplaçat definitivament cap a la independència i és per això que advoquem perquè tots els berguedans i berguedanes que vulguin construir la independència, des del nostre municipi, s'animin a fer-ho amb la CUP per així ser referents a nivell municipal i nacional de dignitat i de fermesa. Construïm junts l'espai de ruptura amb tot allò que atempti contra les nostres llibertats i contra l'exercici de la democràcia.

Sopar de la CUP

Aquest passat dissabte dia 18 la CUP va celebrar un sopar al Restaurant Els Roures, on va cloure la campanya "Posant dels fonaments d'un país lliure i just" i que va servir per presentar la CUP com l'única força capaç d'aglutinar l'independentisme creixent i de vertebrar l'opció transformadora a la ciutat de Berga.

Valorem el sopar molt positivament, ja que ens va permetre d'una banda millorar la cohesió interna i de l'altre agafar energia i forces per encarar els vuit mesos que falten per les properes eleccions municipals. Volem remarcar que de la implicació dels assistents en van sorgir les ganes de treballar per tal d'atènyer l'objectiu d'aglutinar el màxim nombre de gent possible al voltant del projecte transformador de la CUP a la capital del Berguedà.

22 de setembre de 2010