Blanes: La CUP fa públic les conclusions i aportacions recollides arran del darrer punt de trobada

La CUP de Blanes fa públiques les conclusions i aportacions recollides arran del darrer punt de trobada organitzat per la l'assemblea el passat dia 23 […]


La CUP de Blanes fa públiques les conclusions i aportacions recollides arran del darrer punt de trobada organitzat per la l'assemblea el passat dia 23 d’abril. En aquesta ocasió van encetar un debat obert sobre L’Illa Isozaki, un tema que ha esdevingut un dels punts centrals de la política i l’urbanisme local en els darrers anys.

En aquest acte van presentar el document d’anàlisi L’Illa de Blanes, un debat necessari que va servir com a punt de partida per tal de plantejar el debat.

El document exposa breument una sèrie de plantejaments que des de la CUP creiem interessants considerar quan parlem de temes relacionats amb l’urbanisme, infrastructures, equipaments i model de ciutat en general. També es fa un petit repàs cronològic dels fets més importants que han envoltat el desenvolupament de l’Illa Isozaki, així com dels diferents projectes proposats (de moment tots acabats en no res), despeses, el seu impacte sobre la nova ciutat esportiva, etc.

La CUP de Blanes també informarà de la feina realitzada per l’assemblea local en aquests darrers mesos i sobre els propers actes que organitzaran. A més a més es podrà recollir exemplars del nou número del butlletí de la CUP de Blanes, el Borinot.

10 de maig de 2010