La Candidatura d’Unitat Popular exigeix la immediata posada en llibertat del sindicalista andalús Diego Cañamero

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) exigeix la immediata posada en llibertat del sindicalista andalús Diego Cañamero, portaveu nacional del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT). La […]


La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) exigeix la immediata posada en llibertat del sindicalista andalús Diego Cañamero, portaveu nacional del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT). La CUP volem fer pública la nostra solidaritat amb Cañamero i amb el conjunt del sindicalisme combatiu andalús.  

Cañamero va ser detingut ahir arran d’una denuncia interposada per l’Ajuntament de Coronill, governat per Jerónimo Guerrero (PSOE), arran de la vaga que està portant a terme el SAT del serveu de recollida de brossa en aquest municipi de Sevilla. 

Per la CUP aquesta nova detenció de Diego Cañamero respon a l’estrategia repressiva que està en marxa des de fa mesos contra el Sindicato Andaluz de Trabajadores. Des dels Països Catalans els volem fer arribar un fraternal missatge de suport i solidaritat internacionalista i els animem a seguir amb la seva lluita en defensa dels drets laboral i agraris. 

La solidaritat és la tendresa dels pobles!

LLIBERTAT DIEGO CAÑAMERO! 

22 d'octubre de 2013