Celrà: La CUP convida la població a participar en l’elaboració del programa electoral

Surt al carrer un nou número del butlletí local de la candidatura. La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Celrà ha presentat, aquesta setmana, un nou […]


Surt al carrer un nou número del butlletí local de la candidatura. La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Celrà ha presentat, aquesta setmana, un nou número de la revista ‘Poble Viu’, que amb el títol ‘Volem un poble actiu; volem un poble viu’ se centra en l’elaboració del programa electoral per a les eleccions municipals del maig del 2011. 

En concret, s’esbossa una proposta de pressupostos participatius, que la candidatura vol presentar de cares als propers anys. Així, la CUP pretén que la ciutadania i les entitats se sentin seu aquest programa, i per això els convida a participar en el procés de redacció i a enriquir-lo amb les seves aportacions.
Alhora, en aquest nou número del butlletí fa un repàs de les principals activitats en què la CUP ha participat darrerament al poble, com l’Onze de setembre i el Correllengua. També s’hi poden trobar les valoracions dels plens municipals que s’han celebrat des del juny, amb temes polèmics com el cas de l’Escola de Dansa o el fet que l’Ajuntament de Celrà degui els serveis socials dels exercicis 2009 i 2010.
Així, la CUP inicia el període de precampanya amb amb el bagatge de quasi quatre anys, en què des de l’oposició ha sabut crear una alternativa de govern. Des de la candidatura s’afirma que es vol ‘construir un projecte popular que garanteixi un canvi a l’Ajuntament’, perquè consideren que ‘cal una renovació de la política de Celrà en favor de la democràcia’.
23 de novembre de 2010