Clam a Lleida contra els serveis públics privatitzats

La Candidatura d’Unitat Popular de Lleida valora de forma molt positiva l’Audiència Pública celebrada aquest dimarts a Lleida. Unes 200 persones han omplert de gom […]


La Candidatura d’Unitat Popular de Lleida valora de forma molt positiva l’Audiència Pública celebrada aquest dimarts a Lleida. Unes 200 persones han omplert de gom a gom la sala Alfred Perenya de l’IMAC i un total de 14 entitats i 17 persones a títol indivudal han pogut donar el seu punt de vista sobre la política privatitzadora que està duent a terme la Paeria.
L’Audiència Pública neix d’una demanda ciutadana que, el passat mes de octubre, va entregar més de 1.000 signatures a l’ajuntament de Lleida per poder fer un vis-a-vis amb els responsables de la privatització dels serveis municipals de la ciutat. En aquest sentit, i continuant amb la voluntat popular expressada aquest dimarts en el si de l’Audiència Pública, la CUP considera indispensable la creació d’una comissió de seguiment que vetlli per la continuïtat del debat inciat avui.
La formació, a més, se suma a la demanda expressada per alguns col·lectius, com Som lo que Sembrem i Amics del Riu Segre, i apel·la a l’ajuntament a convocar una consulta popular i vinculant sobre la privatització del servei de l’aigua. 
15 de gener de 2014