Comencen els actes polítics de la CUP-Alternativa d’Esquerres als distictes

Cada cop tenim el 25 de Novembre més a prop i la CUP-Alternativa d’Esquerres us volem explicar quin és el nostre projecte. Per això us […]


Cada cop tenim el 25 de Novembre més a prop i la CUP-Alternativa d’Esquerres us volem explicar quin és el nostre projecte. Per això us convidem a tots i totes a assistir als diferents actes polítics de campanya.

Sant Martí:

L’acte es realitzarà aquest divendres a 2/4 de 9 al teatre de Can Felipa (C/ Pallars, 277), al Poblenou.

Comptarem amb la presènciade Quim Arrufat (nº3 a la llista de Barcelona i regidor a Vilanova i la Geltrú) , Pau Lozano (nº2 a la llista de Lleida) i Xavier Monge (excandidat a la alcaldia de Barcelona). I després lectura de poemes amb la participació d’Àfrica Ragel i actuació musical amb el cantautor de Poblenou Joan Pobar

Veniu i participeu del moviments polític de les bases populars, de la gent que participem en les lluites al carrer, de moviments socials autoorganitzats, de l’assemblearisme de base i d’atres col·lectius.

Sant Andreu:

L’Acte polític de campanya de la CUP-Sant Andreu serà el proper dissabte 10 de novembre

Serem als Jardinets de Can Fabra (just darrere la biblioteca) a partir de les 12h i comptarem amb la presència de David Fernàndez (cap de llista per Barcelona), i de Roser Veciana (nº6 de la llista per Barcelona). A més, Júlia Maccent (cantautora andreuenca) ens brindarà amb una actuació musical.

I, tot plegat, amb vermut popular!

Ciutat Vella:

L’acte es realitzarà aquest dissabte 10 de novembre a les 19:00 a la Pl.Vicenç Martorell (al costat de la regidoria del districte, entre Bonsuccés i Tallers).

També comptarem amb la presència de David Fernàndez (cap de llista per Barcelona), i de Roser Veciana (nº6 de la llista per Barcelona) i representants de diferents moviments socials (col·lectius d’immigrants, d’aturats, etc.).

Per acabar, tindrem diferents actuacions musicals amb música de hip-hop (Poker d’asos) i cantautor (Marcel).

7 de novembre de 2012