Continuem amb la mobilització popular: VAGA GENERAL!

Seguim organitzant-nos; seguim creant espais de poder popular per defensar-nos de qualsevol embat. Hem de seguir organitzades i disposades a desplegar tota la nostra solidaritat […]


Seguim organitzant-nos; seguim creant espais de poder popular per defensar-nos de qualsevol embat. Hem de seguir organitzades i disposades a desplegar tota la nostra solidaritat amb totes les persones que puguin ser repressaliades. Davant la repressió de l’estat mantenim la unitat.

– La responsabilitat de la repressió no és només del govern del PP, sinó de tot l’aparell de l’Estat (jutges, policia, guàrdia civil, i partits i mitjans de comunicació del règim), que han demostrat estar disposats a tot per aturar la simple voluntat de votar sobre el nostre futur com a poble.

– Per la república de la gent treballadora i de les classes populars: aquesta república l’han de construir i protagonitzar els sectors populars que ha defensat el referèndum: veïnes i veïns dels nostres barris i dels nostres pobles i ciutats; el professorat i tota la comunitat educativa; el cos de bombers, la pagesia, les portuàries i les estibadores… Han estat la classe treballadora i les classes populars les que, en una veritable unitat popular, han esdevingut les màximes defensores del referèndum. Han de ser aquestes doncs, les que construeixin i es facin a la seva mida la nova república.

Davant la repressió, davant la vulneració de drets polítics i ciutadans per part de l’Estat espanyol, anem a la Vaga General. Per defensar els nostres drets polítics; per defensar els nostres drets socials i laborals com a treballadores; però també per defensar els nostres drets nacionals com a poble.

2 d'octubre de 2017