La CUP – Alternativa d’Esquerres inicia assemblees obertes a tot el territori per afrontar la batalla electoral del 25N a la província de Tarragona

La Candidatura d’Unitat Popular – Alternativa d’Esquerres del Baix Penedès, el Camp i les Terres de l’Ebre va iniciar ahir, al Casal Popular Cua Roja […]


La Candidatura d’Unitat Popular – Alternativa d’Esquerres del Baix Penedès, el Camp i les Terres de l’Ebre va iniciar ahir, al Casal Popular Cua Roja de Torredembarra, una nova ronda d’assemblees obertes que recorrerà tota la circumscipció per tal de presentar el projecte i crear grups de suport a la candidatura

Ahir dilluns 22 al vespre, al recent inaugurat Casal Popular Cua Roja de Torredembarra, es va realitzar la primera assemblea oberta de la CUP – Alternativa d’Esquerres que va culminar amb la creació del grup de suport a Torredembarra.

Aquest primer grup embrionari de més d’una desena de persones, es marca com a objectiu a curt termini, el seu propi creixement arreu de la capital del Baix Gaià, així com la creació de nous nuclis de suport locals arreu de la comarca.

Aquests grups de suport afrontaran, en les properes setmanes, la tasca de fer arribar a tots els veïns i veïnes el discurs i la candidatura de la CUP – Alternativa d’Esquerres, per tal de demostrar que existeix una alternativa necessària per construir uns Països Catalans lliures i al servei de la justícia social.

El Baix Gaià inaugurava ahir una ronda d’assemblees obertes a tota la ciutadania, que rcorrerà en les properes setmanes les diferents comarques de la circumscripció. Sense anar més lluny, avui hi ha organitzada una assemblea al Centre Social Autogestionat “Lo Maset” de Deltebre (el Baix Ebre), amb l’objectiu d’impulsar difrents gups embrionaris a les Terres de l’Ebre, que permetin articular una xarxa de grups de suport a aquestes comarques.

Aquesta mateixa setmana ja hi ha previstes la convocatòria de diferents assemblees de creació de nuclis de suport locals, mentre s’està treballant amb tots els esforços possibles per augmentar el nombre de convocatòries. El calendari previst, a l’espera de noves convocatòries, és el següent:

DIMARTS 23 / 7 DEL VESPRE / CSA LO MASET DELTEBRE (el Baix Ebre) – Assemblea territorial de les Terres de l’Ebre

DIMECRES 24 / 6 DE LA TARDA / AUDITORI DE L’ARBOÇ (el Baix Penedès) – Assemblea local

DIJOUS 25 / 7 DEL VESPRE / SALA POLIVALENT MARÇÀ (el Priorat) – Assemblea comarcal del Priorat

DIJOUS 25 / 6 DE LA TARDA / HOTEL D’ENTITATS EL VENDRELL (el Baix Penedès) – Assemblea local

DIVENDRES 26 / 6 DE LA TARDA / CENTRE DE CULTURA DE LLORENÇ DEL PENEDÈS (el Baix Penedès) – Assemblea local

DIVENDRES 26 / 2/4 DE 8 DEL VESPRE / CASAL DE LA DONA DE REUS (el Baix Camp) – Assemblea local

DIUMENGE 28 / 5 DE LA TARDA / CASAL DESPERTAFERRO DE REUS (el Baix Camp) – Assemblea territorial del Camp

DIUMENGE 28 / 6 DE LA TARDA / ATENEU POPULAR DE CALAFELL (el Baix Penedès) – Assemblea local

23 d'octubre de 2012