La CUP-Alternativa d’Esquerres inicia campanya al Garraf

La CUP-Alternativa d’Esquerres (CUP-AE) prepara per al primer cap de setmana de campanya un seguit d’actes arreu de la comarca. Per tal de fer arribar […]


La CUP-Alternativa d’Esquerres (CUP-AE) prepara per al primer cap de setmana de campanya un seguit d’actes arreu de la comarca.

Per tal de fer arribar a tota la ciutadania la pràctica política, les idees i les propostes de la CUP-AE, culminades en el seu programa polític per a les eleccions al Parlament, aquest cap de setmana hi ha previstos diferents actes en múltiples punts de la comarca del Garraf:

Divendres 9 de novembre, vuit del vespre
ARRENCADA DE LA CAMPANYA, que se situarà a la plaçade  Catalunya de Sitges, amb la presència d’Isabel Vallet, número quatre a la llista per Barcelona, i d’altres representants comarcals.

Dissabte 10 de novembre, 2/4 d’una del migdia
VERMUT POPULAR a la plaça dels Cotxes de Vilanova i la Geltrú. Servirà d’escenari per assistir als parlaments de l’actor vilanoví Sergi López, que aquesta mateixa setmana ha fet pública una carta de suport a la CUP-AE (www.vilaweb.cat/noticia/4053105/20121106/sergi-lopez-esquerra-cup.html); de Georgina Rieradevall i de Quim Arrufat, números 2 i 3 a les llistes per Barcelona, respectivament.

Dissabte 10 de novembre, set de la tarda
ASSEMBLEA OBERTA al Centre Social de Cubelles, amb la presència de Joan Garriga, de Sant Pere de Ribes i el vilanoví Quim Arrufat.

Diumenge 11 de novembre, una del migdia
ASSEMBLEA OBERTA + MÍTING a la plaça Marcer de Sant Pere de Ribes, que comptarà amb Xevi Safont, de la CUP de Mataró, i Karim Akbih, de Vilanova. Seguidament, i a la mateixa plaça, es farà un DINAR POPULAR, que servirà per finançar la campanya electoral, ja que la CUP-AE no demana ni demanarà crèdits a la banca.

7 de novembre de 2012