La CUP de Barcelona saluda la constitució de l’ANC

Des la CUP de Barcelona, ciutat que ha acollit aquest cap de setmana la constitució de l’Assemblea Nacional Catalana, saludem la constitució d’aquesta nova iniciativa […]


Des la CUP de Barcelona, ciutat que ha acollit aquest cap de setmana la constitució de l’Assemblea Nacional Catalana, saludem la constitució d’aquesta nova iniciativa que es proposa com a objectiu d’avançar cap a la tan desitjada independència. Per la CUP, aquest objectiu és tan necessari com el fet d’assolir-lo en el conjunt del territori, els Països Catalans. Vivim un moment clau i possiblement estiguem a l’inici d’un procés irreversible que ens dugui a l’alliberament com a nació. Amb més motiu, doncs, considerem necessari aconseguir que l’efervescència viscuda els darrers anys al Principat esdevingui un autèntic motor que impulsi la independència de tot el país.

Alhora, considerem que un procés tan profund i únic com aquest esdevé una oportunitat històrica per contribuir a la construcció d’un país socialment just, establint les bases d’una terra lliure amb un model econòmic que asseguri el benestar de tothom, i no només d’una part dels seus habitants. I més ara, quan la crisi i les retallades que vivim sembla demostrar que l’actual model no farà possible de cap manera aquest objectiu, i que la pertinença a institucions supraestatals no garantirà la plena sobirania econòmica i política, ans el contrari.

Així doncs, donem la benvinguda l’ANC i encoratgem la seva militància a continuar conjuntament la lluita fins a l’assoliment de la independència i la plena llibertat política i social del nostre poble.

Barcelona, 14 de març de 2012

Candidatura d’Unitat Popular de Barcelona

14 de març de 2012