La CUP de Blanes presenta la campanya de denúncia de la situació de la sanitat pública catalana

El passat 15 de setembre, en roda de premsa, les assemblees locals de la CUP de l’Alt Maresme i la Selva, amb la col·laboració de […]


El passat 15 de setembre, en roda de premsa, les assemblees locals de la CUP de l’Alt Maresme i la Selva, amb la col·laboració de membres de CATAC-CTS/IAC i amb el suport de la revista cafèambllet, van iniciar la campanya de denúncia de la situació en què es troba la sanitat pública catalana i, en concret, el Consorci Sanitari Maresme-Selva (CSMS), a l’Hospital Sant Jaume de Calella i a l’Hospital Comarcal de Blanes.

Els representants de la CUP, Francesc Riera (CUP Calella) i Núria Llorens (CUP Blanes), en les seves intervencions, van esmentar l’afectació que les retallades, aplicades per la Generalitat de Catalunya i el govern espanyol, han tingut al CSMS i a la resta del territori. Alhora, també, es van citar els casos de mala gestió i corrupció dins del sistema sanitari català destapats per la revista cafèambllet.

En la seva intervenció, Ramón Serna (membre de CATAC-CTS/IAC) va presentar la revista “El 27-S Prou opacitat a la sanitat pública!”, una publicació conjunta de CATAC-CTS/IAC, la revista cafèambllet i la CUP (Candidatura d’Unitat Popular) que exposa de manera clara i esquemàtica el què està passant en la sanitat catalana.

La CUP va remarcar que tot el mal que afecta la sanitat pública del nostre país respon a una estratègia premeditada, amb què es pretén deteriorar els recursos públics, per tal de donar arguments a la privatització com a única mesura del manteniment del sistema sanitari. I per aquest motiu, oferirà en diferents poblacions de l’àrea d’influència del CSMS i rodalies, durant aquest trimestre es faran diferents xerrades, acompanyades de diferents complements informatius a diferents municipis afectats.

18 de setembre de 2012