La CUP de Bordils valora positivament el primer punt de trobada

El divendres 8 d’abril va tenir lloc el primer punt de trobada organitzat per la CUP de Bordils, en el qual es va tractar aspectes […]


El divendres 8 d’abril va tenir lloc el primer punt de trobada organitzat per la CUP de Bordils, en el qual es va tractar aspectes relatius al territori, l’urbanisme, el medi ambient i l’habitatge al municipi. Una vintena de persones van debatre “de manera constructiva i profitosa” sobre la gestió dels residus, les aigües residuals o els problemes de potabilització de l’aigua a Bordils.

També es va posar a debat la conveniència d’elaborar un POUM, així com les conseqüencies que pot comportar la construcció de la nova C-66 al pas per Bordils.

La CUP de Bordils considera que la realització d’aquests punts de trobada “ és un primer pas per dinamitzar la participació dels bordilencs en l’elaboració del programa, ja que l’objectiu és que no siguin mers espectadors sinó actors principals d’aquest projecte”.

El proper dissabte 16 d’abril tindrà lloc un altre punt de trobada, on es parlarà de ensenyament, cultura, esports i participació ciutadana.

 

11 d'abril de 2011