La CUP de les Borges es presentarà per primera vegada a les eleccions amb Cabezuelo al capdavant

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de les Borges Blanques, després d’haver-se presentat públicament el passat 6 de novembre a la Casa de Cultura, ha fet […]


La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de les Borges Blanques, després d’haver-se presentat públicament el passat 6 de novembre a la Casa de Cultura, ha fet públic el nom de les sis persones que encapçalaran la llista de la formació en els comicis de maig. És el primer cop que la Candidatura d’Unitat Popular de Borges Blanques es presentarà a les eleccions municipals d’aquest municipi i forma part del ‘pas endavant’ que està duent la formació arreu de Ponent on es preveuen presentar, en breu, llistes en d’altres localitats, ‘consolidant així l’alternativa independentista i d’esquerres arreu del territori’.
L’objectiu de la formació és obtenir representació al proper consistori ‘per tal de poder seguir desenvolupant des de dins del saló de plens la tasca d’oposició a un model de ciutat que entenem caduc i amortitzat’.

En aquest sentit, la CUP de les Borges Blanques pren el compromís de confeccionar una llista de ‘gent treballadora i integrada en el teixit associatiu de la ciutat, com a mostra del seu compromís amb els sectors populars de i la transformació social des de posicionaments d’esquerres’.

El cap de llista és Gerard Cabezuelo, granger de 44 anys. El segueixen, per aquest ordre, Laia Safont, interiorista 29 anys, Maria José Garcia, comerciant de 46 anys, Ariadna Tarrats, restauradora de 26 anys, Josep Maria Ma, xofer de 43 anys i Eduard Sans, treballador en hostaleria de 51 anys.

 

24 de febrer de 2011