La CUP celebra l’èxit de la Marxa de Torxes tot i lamentar la poca col·laboració de l’ajuntament

<!– @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } –> La Candidatura d’Unitat Popular de Manresa ha valorat molt positivament els actes celebrats […]


<!– @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } –>

La Candidatura d’Unitat Popular de Manresa ha valorat molt positivament els actes celebrats dissabte per celebrar la Diada Nacional. La candidatura independentista, que es va desmarcar de l’ofrena institucional de diumenge per la “manca de compromís” de l’acte i per la presència de partits obertament espanyolistes , va celebrar la Diada dissabte a la plaça 11 de setembre, en un acte on es va fer una petita introducció històrica i s’homenatjà als lluitadors per la llibertat del país.

La CUP també participà en la Marxa de Torxes per la independència, que segons la candidatura tornà a demostrar la fortalesa de l’independentisme a la ciutat. Tot i això, la CUP ha mostrat el seu malestar amb el consistori manresà, que no va accedir a penjar cap pancarta ni estelada a la façana de l’ajuntament. Segons Pep peraire, portaveu de la formació, “tan l’alcalde com diversos regidors s’han mostrat públicament partidaris de la independència, però això no s’està notant gens en el dia a dia de l’ajuntament”.

Foto: Àlex Gómez Ribera

11 de setembre de 2011