La CUP comença la campanya del 9N amb actes a Reus, Igualada, Montesquiu i Valls

La Candidatura d’Unitat Popular comença els actes de campanya per la consulta del 9 de novembre aquest cap de setmana amb actes a Reus (El […]


La Candidatura d’Unitat Popular comença els actes de campanya per la consulta del 9 de novembre aquest cap de setmana amb actes a Reus (El Camp). Igualada (Anoia) i Montesquiu (Osona) i dilluns a Valls (El Camp).

El dissabte 25 d’octubre Anna Gabriel (Coordinadora parlamentaria de la CUP-AE), Pau Llonch (activista de la PAH i de la candidatura municipal Crida per Sabadell) i Jordi Martí Font (Sindicalista de la CGT i membre de la CUP de Tarragona) faran un acte públic a les 20:30h a la plaça Mercadal de Reus.

El mateix dissabte a Igualada, a les 19h a la Plaça de Pius XII, es farà un altre acte a favor de Si-Sí amb la participació dels diputats de la CUP-AE David Fernàndez i Isabel Vallet i del membre de la campanya ‘Desobeïm’ Joan Sebastià Colomer. L’acte finalitzarà amb un sopar popular a la mateixa plaça.

L’endemà diumenge 26 d’octubre el diputat David Fernàndez, l’escriptor i membre de Súmate Antonio Baños, el membre del Secretariat Nacional de l’ANC Ignasi Termes i l’activista social i membre d’Entrepobles Gabriela Serra, seran a Montesquiu (Osona) per participar en un debat a favor del Sí-Sí. L’acte es celebrarà a les sis de la tarda a l’ajuntament de Montesquiu.

A principis de setmana, el dilluns 27 d’octubre, el regidor de la CUP de Valls Gerard Nogués, participarà en un acte de campanya juntament amb Manuel Delgado del Partit dels Comunistes de Catalunya – EUiA i Teresa Forcades del Procés Constituent. L’acte es celebrarà a les 20h a la Sala d’actes de l’Escola Enxaneta de Valls.

24 d'octubre de 2014