La CUP continua la seva gira internacional per explicar el procés català amb una visita a Berlín

El diputat Quim Arrufat (CUP-AE) viatja aquest cap de setmana a Berlín per celebrar diverses reunions i participar en un acte públic a la capital […]


El diputat Quim Arrufat (CUP-AE) viatja aquest cap de setmana a Berlín per celebrar diverses reunions i participar en un acte públic a la capital d’Alemanya. Arrufat té previst reunir-se amb diputats de Die Linke al Busdestag (parlament alemany) i farà una trobada amb membres de l’ANC de la ciutat i del Casal Català de Berlín.

El diputat de l’esquerra independentista també participarà en un acte públic el divendres de 10 d’octubre, que porta per títol ‘Ruptura democràtica i independència’, juntament amb Jon Andoni Lekue de Sortu i Jonathon Shafi de la Radical Independence Campaign d’Escocia. L’acte es celebrarà a les 19h a Vierte Welt (Adalbertstr.4 | Galerie | 10999 Berlin)

La visita a Berlín del diputat Quim Arrufat s’emmarca en la gira internacional que s’està duent a terme de fa mesos per tal d’explicar el procés català i que ja ha visitat països com Bolívia, Argentina, Equador, Veneçuela, Bèlgica i Escòcia.

8 d'octubre de 2014