La CUP es converteix en la tercera força política de Vic

1.626 vigatans i vigatanes han dipositat la seva confiança en la CUP en les eleccions municipals de Vic, 450 més que en els últims comicis […]


1.626 vigatans i vigatanes han dipositat la seva confiança en la CUP en les eleccions municipals de Vic, 450 més que en els últims comicis celebrats l’any 2007. Així, la CUP conserva la seva representació a l’ajuntament de la ciutat, amb dos regidores, la cap de llista, Georgina Rieradevall, i la fins ara ja regidora Laia Jurado. “Per cinquanta vots no hem tret el tercer regidor”, lamentava Rieradevall, que considera que amb aquests resultats el projecte de la CUP a Vic està consolidat.

La CUP es converteix, doncs, en la tercera força política de Vic, per davant del PSC i ERC, malgrat la poca cobertura mediàtica que ha tingut. “Seguirem treballant en projectes participatius, amb la gent, per millorar Vic i portar el país cap a la independència des de la ciutat”, afegia Rieradevall després de saber els resultats. Durant tot el vespre, el local de la CUP ha estat el punt de trobada de tota la família cupaire.

La CUP ha augmentat la seva representació, multiplicant per cinc el nombre de regidors arreu dels Països Catalans. Osona no n’és una excepció. A part de les dues regidores de Vic, la CUP ha obtingut una regidora a Seva, dos a Calldetenes i dos a Montesquiu, fet que els suposa tenir representació, també, per primera vegada, al Consell Comarcal d’Osona.

22 de maig de 2011