La CUP convoca una Assemblea Oberta a Valls per debatre si es presenta o no a les eleccions del 25N

Sota la pregunta “La CUP, al Parlament?” la CUP de Valls, tal i com ho estan fent les diverses CUPs als seus municipis i comarques, […]


Sota la pregunta “La CUP, al Parlament?” la CUP de Valls, tal i com ho estan fent les diverses CUPs als seus municipis i comarques, convoca una Assemblea oberta als simpatitzants, votants i ciutadans que treballen per la transformació social. L’Assemblea tindrà lloc aquest dimarts 9 d’octubre a les vuit del vespre a la Biblioteca Popular.

Aquesta Assemblea oberta s’emmarca dins el procés assembleari que ha encetat la CUP arreu dels Països Catalans per consultar, no sols a la seva militància, sinó a tota la gent que treballa des d’altres col•lectius i moviments socials, simpatitzants i votants. El fruit d’aquest procés assembleari es posarà en comú a l’Assemblea Nacional que farà la CUP el proper dia 13 d’octubre a Molins de Rei, en la qual es decidirà el paper de la CUP a les eleccions del 25 de novembre.

L’ordre del dia de l’Assemblea de divendres té com a principal punt debatre la necessitat o no de presentar-se a les eleccions autonòmiques del Principat de Catalunya del proper 25 de novembre, així com les formes, el programa i els plantejaments que la CUP hi hauria de representar.

Des de la CUP entenem vital dur a terme aquest tipus de processos d’assemblees i debats, escoltant no només la militància sinó també a simpatitzants i votants, especialment la gent que ens acompanya al dia a dia, que treballa amb nosaltres. Fem, per tant, una crida a tothom a venir i opinar, ja que volem conèixer de primera mà les vostres opinions, dubtes i impressions. La CUP volem trencar amb les lògiques dels partits tradicionals, aprofundint en la participació directa i la radicalitat democràtica. Des de la CUP som ben conscients que no som res per nosaltres mateixos, que formem part i ens devem a un moviment molt més ampli que s’organitza i treballa dia a dia per canviar la realitat, nosaltres som un element més, un dels molts instruments de lluita al servei de les classes populars per avançar cap a un país lliure, just, sostenible i radicalment democràtic.

A Valls l’assemblea oberta se celebrarà el dimarts 9 d’octubre a les vuit del vespre a la Biblioteca Popular. També se’n celebrarà una el divendres 19 al Pla de Santa Maria, on s’exposaran els resultats de l’Assemblea Nacional de la CUP del dia 13. Durant els propers dies s’anunciaran altres possibles assemblees obertes a la comarca.

 

Més informació:

valls@cup.cat

653993326

4 d'octubre de 2012