La CUP decideix presentar-se a les properes eleccions municipals a Seva (Osona)

La CUP de Seva va decidir dissabte passat, en el què va ser la seva primera Assemblea General oberta a tota la seva militància i […]


La CUP de Seva va decidir dissabte passat, en el què va ser la seva primera Assemblea General oberta a tota la seva militància i simpatitzants afins al partit, de concórrer per primera vegada a les properes eleccions municipals, previstes pel 22 de maig d’enguany. 

La CUP de Seva, formada a principis de l’any 2010 i presentada oficialment al teatre de Balenyà Estació el mes de juny, ha realitzat diversos actes al llarg de l’any donant-se a conèixer tot promovent l’ús i defensa de la cultura popular catalana.

La CUP, pretén així aplicar al municipi de Seva el programa marc aprovat per totes les CUP dels Països Catalans, en l’Assemblea Nacional que se celebrà el passat diumenge 16 de gener a Vilanova i la Geltrú (El Garraf).

La CUP de Seva passa a enfortir el teixit municipalista de candidatures independentistes, essent una de les més de 80 candidatures que es presentaran arreu del país a les properes conteses electorals. A Osona, juntament amb Vic, Manlleu i Montesquiu seran 4 les Candidatures d’Unitat Popular.

La CUP de Seva posa, a partir d’avui mateix, fil a l’agulla per a donar-se a conèixer i presentar el seu programa electoral a tot el municipi.

 

Candidatura d’Unitat Popular

Seva, 18 de gener de 2011

19 de gener de 2011