La CUP dóna suport a l’acampada dels indignats de Sabadell

Després d’anys de retallades, privatitzacions, corrupció i un allunyament cada cop més important dels centres de decisió econòmics i polítics de la població, milers de […]


Després d’anys de retallades, privatitzacions, corrupció i un allunyament cada cop més important dels centres de decisió econòmics i polítics de la població, milers de persones d’arreu han tornat a sortir al carrer i amb una força sense precedents han dit ben alt i ben clar que ja n’hi ha prou.

A Sabadell la Plaça Doctor Robert s’ha convertit en un autèntic espai de lluita, debat i participació. Gent de totes les edats, amb un gruix important de joves, constitueixen un heterogeni Moviment d’indignats amb la situació política, econòmica i social a la que ens han abocat la classe política i el poder econòmic. Centenars de persones han pres la paraula i han demostrat que es pot plantar cara i fer, si més no, trontollar el sistema, a partir de la mobilització i el debat al carrer, lluny dels lobbys econòmics i mediàtics.

És per aquests motius que la CUP vol fer públic que:

Dóna suport al Moviment dels i les Indignades de Sabadell, per les seves reivindicacions de caràcter social i polític i perquè sortir al carrer i organitzar-se és l’única manera de lluitar per un futur de justícia social i democràtic.

Anima al conjunt de sabadellencs i sabadellenques a participar de les mobilitzacions, a sortir al carrer i a dir que ‘ja n’hi ha prou’. Cal que les classes populars siguin les veritables protagonistes polítiques tant a la ciutat com al conjunt dels Països Catalans.

Lamenta que una vegada més els principals partits polítics del país i l’Ajuntament de Sabadell mirin cap a una altra banda i no afrontin de manera valenta les problemàtiques a les que ells mateixos ens han abocat.

Exigeix la dimissió del Conseller Felip Puig, com a màxim responsable de la brutal repressió que van viure els indignats de Lleida i Barcelona el proppassat 27 de maig.

6 de juny de 2011