La CUP entra en escena a Artés amb força

La Candidatura d’Unitat Popular d’Artés (Bages) es presenta davant d’un centenar d’artesencs i artesenques amb la voluntat de treballar per un poble socialment més actiu […]


La Candidatura d’Unitat Popular d’Artés (Bages) es presenta davant d’un centenar d’artesencs i artesenques amb la voluntat de treballar per un poble socialment més actiu i de preservar la seva escència de poble. La formació té la intenció de presentar candidatura als comicis del proper mes de maig.

Un centenar de persones van assistir a la presentació de la CUP artesenca. Així, Artés se suma a les nombroses viles i ciutats on la CUP serà novetat a la comarca i arreu del territori català. Enguany més d’una vuitantena de candidatures ja són una realitat, nombre que podria augmentar en les properes setmanes. Va obrir l’acte el regidor per la CUP a Manresa Adam Majó, que va explicar el projecte general de la CUP i va explicar que «que la CUP no col·loca franquícies per tots els pobles sinó són els pobles que demanen portar unes sigles que se senten identificats amb elles» i que «és una satisfacció tenir una nova assemblea local a Artés un poble que porta molts anys de treball social». Després Ernest Clotet, portaveu de la CUP d’Artés, va llegir una carta d’intencions d’un grup d’artesencs i artesenques que «volen un poble més actiu socialment parlant i que no perdi la seva essència de poble». L’acte es va tancar amb un paella popular. La CUP Artés fa una crida a la participació als artesencs i artesenques del nou projecte polític al municipi.

CUP Artés
artes@cup.cat

2 de febrer de 2011