La CUP s’estrena al Consell Comarcal del Gironès

Aquest vespre, Jordi Navarro (CUP Girona) i Dani Cornellà (CUP Celrà) prendran les actes de Consellers Comarcals en el Ple de Constitució de l’ens supramunicipal […]


Aquest vespre, Jordi Navarro (CUP Girona) i Dani Cornellà (CUP Celrà) prendran les actes de Consellers Comarcals en el Ple de Constitució de l’ens supramunicipal en un esdeveniment històric per l’esquerra independentista de la comarca ja que significarà l’estrena de la CUP en aquest àmbit de decisió. La voluntat de la CUP en aquest ens és mantenir els mateixos preceptes que ha mostrat des de la seva creació i implantació als Països Catalans.

Així, en primer lloc, els dos consellers comarcals ja han anunciat que, en la línia d’evitar l’acumulació de sous i càrrecs de la formació rupturista, cediran íntegrament el seu sou a la CUP perquè el destini als projectes que cregui convenients.

En segon lloc, la CUP aprofitarà els dos seients al Consell Comarcal del Gironès per treballar i reclamar que aquest ens deixi de ser un espai polític opac i desconegut per la ciutadania de la comarca i esdevingui un ens transparent on tothom sap què s’hi fa i què s’hi pot demanar.

Finalment, des de la CUP s’aprofitarà la tribuna del Consell Comarcal per denunciar el caràcter retrògrada i conservador del nou pacte tripartit que s’està evidenciant darrerament i que està format per CiU, PSC i el PP. I és que, després d’anys de sentir crítiques d’anteriors tripartits, els ciutadans del Gironès veuen com la dreta espanyolista (PP), la dreta catalana (CiU) i el liberalisme d’esquerres espanyol (PSC) s’uneixen per pactar els grans acords que han de guiar la política de Girona i la seva comarca. 

27 de juliol de 2011