La CUP expressa el seu condol per la mort de Èlia Badia i Casas

La regidora de Sant Salvador de Guardiola i membre del Secretariat Nacional de la CUP, Èlia Badia i Casas, ha mort aquest divendres 28 de […]


La regidora de Sant Salvador de Guardiola i membre del Secretariat Nacional de la CUP, Èlia Badia i Casas, ha mort aquest divendres 28 de juny com a conseqüència d’un greu accident de trànsit que va patir dijous a Òdena. La Candidatura d’Unitat Popular vol expressar la seva consternació i el seu profund condol per aquesta mort als familiars, als amics i als companys de militància de l’Èlia.

Èlia Badia i Casas, nascuda a Igualada l’any 1979, era militant de la CUP i va entrar de regidora a l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola en les darreres eleccions municipals del 2011. A les eleccions al Parlament de Catalunya va formar part de la llista de la CUP-Alternativa d’Esquerres i el passat 17 de març era escollida membre del Secretariat Nacional de la CUP en l’Assemblea Nacional celebrada a Olot. A més de la seva militància amb la CUP, era membre de Guardiola per la Independència i sòcia del casal de la seva ciutat natal La Teixidora d’Igualada.

 

Candidatura d’Unitat Popular 
28 de juny de 2013
28 de juny de 2013