La CUP Farners presenta la seva Llista Electoral

Dissabte 30 d’abril la CUP Farners va presentar la seva llista electoral per a les eleccions municipals del 22 de Maig. L’acte tingué lloc a […]


Dissabte 30 d’abril la CUP Farners va presentar la seva llista electoral per a les eleccions municipals del 22 de Maig. L’acte tingué lloc a la plaça central del municipi, la Plaça Farners, a les vuit del vespre i comptà amb la participació dels membres que integraran la llista, i l’assistència d’una cinquantena de persones.

Els membres de la nova candidatura van presentar les principals propostes que la CUP-Farners vol impulsar a la població. Tals com millorar la participació ciutadana a través del Consell Municipal i la celebració de referèndums, plantejar una gestió pública, transparent i equitativa dels serveis municipals, l’aposta per energies renovables i noves tecnologies de codi obert, l’aturada del POUM o la lluita activa contra els desnonaments. L’acte serví també per presentar Eloi Ginestà, cap de llista de la coalició, que va cridar a la participació activa i compromesa de les colomenques i colomencs en els propers comicis. Finalment hi hagué música i ressopó de la terra per a tots.

2 de maig de 2011