La CUP de Girona crida a mobilitzar-se contra la reforma laboral

Anima la ciutadania a participar en la manifestació que se celebrarà demà a Girona, en el marc d’una jornada general de lluita La CUP ha […]


Anima la ciutadania a participar en la manifestació que se celebrarà demà a Girona, en el marc d’una jornada general de lluita

La CUP ha fet una crida a la ciutadania gironina per tal que es mobilitzin en contra de la reforma laboral impulsada recentment pel govern espanyol. Concretament, la formació s’ha sumat a les manifestacions convocades per demà arreu del país, que a Girona sortirà a les 12 del migdia des de la plaça de Sant Agustí. La convocatòria compta amb el suport dels sindicats i de múltiples entitats polítiques i socials.

La CUP considera que la reforma constitueix un nou atac a les classes populars, perquè erosiona perillosament els drets laborals de les treballadores i els treballadors. ‘Abaratir la indemnització per acomidament improcedent, eliminar el control administratiu dels ERO, i establir un període de prova d’un any per als contractes al jovent (amb un acomiadament que no necessitarà justificació ni indemnització en aquest període), no significa res més que donar ales a la destrucció de l’ocupació’, ha fet públic la CUP en un comunicat nacional.

La CUP vol que l’Ajuntament hi planti cara

El portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Girona, Jordi Navarro, ha anunciat que s’està treballant juntament amb els sindicats i altres grups municipals perquè pròximament el Ple del consistori gironí debati el posicionament envers la reforma laboral aprovada pel PP. ‘Per nosaltres és imprescindible que l’Ajuntament es posicioni clarament en contra de la reforma i hi planti cara’, ha declarat Navarro.

18 de febrer de 2012