La CUP l’Hospitalet fa pública la seva decisió de presentar-se en solitari a les eleccions municipals

Davant els breus contactes mantinguts els últims dies amb altres formacions polítiques de la ciutat (ERC, Reagrupament i Solidaritat), la CUP de l’Hospitalet anunciem la […]


Davant els breus contactes mantinguts els últims dies amb altres formacions polítiques de la ciutat (ERC, Reagrupament i Solidaritat), la CUP de l’Hospitalet anunciem la nostra decisió de presentar-nos sense formar cap coalició a les eleccions municipals del proper mes de maig.
Entenem que la nostra lleialtat no està només amb els nostres ideals ni el nostre programa polític. Està amb totes les persones, associacions i entitats de la ciutat que han dipositat la seva confiança en el nostre projecte i en tota la feina feta en comú. Un projecte que no té com a data de caducitat el 22 de maig.
La CUP no és tan sols una formació política, és també una eina participativa. I el nostre programa electoral és fruit d’aquesta col·laboració amb persones I entitats de la ciutat. Entrar en coalició amb altres partits a tant poc temps de les eleccions suposaria renunciar a un dels nostres principis bàsics com és la democràcia participativa.

La ciutat de l’Hospitalet necessita una renovació d’idees i maneres de fer, des de la CUP treballem per construir aquesta alternativa i animem a totes les persones i organitzacions d’esquerres de la ciutat a sumar sinergies per avançar cap aquesta alternativa més enllà de fets puntuals com són les eleccions.

14 de febrer de 2011

14 de febrer de 2011