La CUP lamenta el sou ‘astronòmic’ de l’alcalde Bustos

La Candidatura d’Unitat Popular ha titllat ‘d’engany’ l’austeritat anunciada per l’Ajuntament de Sabadell a l’hora d’aprovar el cartipàs municipal. La formació independentista considera que els […]


La Candidatura d’Unitat Popular ha titllat ‘d’engany’ l’austeritat anunciada per l’Ajuntament de Sabadell a l’hora d’aprovar el cartipàs municipal. La formació independentista considera que els sous de 66.000 euros anuals per als tinents d’alcalde i 81.000 per a l’alcalde Manuel Bustos no s’ajusten al que hauria de ser ‘un exemple’ per a la ciutadania. De la mateixa manera  els imports de 1.000 euros per a l’assistència a Juntes de Portaveus i sessions del Ple ‘no són el més adient’ en els temps actuals. Conseqüentment ha instat a tots els membres del govern a renunciar a part del seu sou i destinar-lo a partides socials.

En canvi, sí que considera exemplar el gest del nou alcalde de Navàs, Jaume Casals, d’abaixar-se el sou un 51%, fins a 1.600 euros, en el moment de prendre possessió del càrrec. Per tot plegat la CUP ha volgut advertir que seria un ‘acte d’hipocresia’ produir cap acomiadament de treballadors municipals.

1 de juliol de 2011