La CUP ha organitzat actes de rebuig a la reforma laboral per al proper cap de setmana

El proper divendres 16, la CUP de Figueres organitza una taula rodona amb representants sindicals per poder parlar de la darrera reforma laboral que ha […]


El proper divendres 16, la CUP de Figueres organitza una taula rodona amb representants sindicals per poder parlar de la darrera reforma laboral que ha tirat endavant el govern. L’acte  tindrà lloc a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres a les 20,15 h.

En representació de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) hi haurà Agustí Domènech, responsable d’acció sindical; per part de l’Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) hi serà Xavier Díez, portaveu d’USTEC a les comarques gironines, i el tercer ponent serà un membre de la CNT.

Segons Enric Capalleras, membre de la CUP Figueres, ‘l’objectiu d’aquest acte és exposar de manera clara quins són els canvis més rellevants d’aquesta reforma laboral i quina afectació tindrà vers les treballadores i els treballadors. En aquest sentit, serà interessant que es generi un debat enriquidor per tal d’extreure’n els propers passos que haurem de fer per defensar els nostres drets i enfortir el sindicalisme de base’.

L’endemà a la tarda, dissabte 17, a les 18,30 h a l’espai de Can Met, hi tindrà lloc un taller que impartirà Jordi Juan, advocat laboralista i membre de la COS, en el qual tothom que ho vulgui podrà portar el seu contracte i la seva nòmina per tal de ser analitzada i així poder veure les diferents incorreccions i aspectes jurídics a tenir en compte en els contractes laborals. En aquest sentit, la CUP anima els participants que ho desitgin a portar el seu contracte i la seva nòmina.

10 de març de 2012