La CUP participa dels actes i mobilitzacions anticapitalistes en contra el G20

La diputada Eulàlia Reguant formarà part d’una delegació de l’Esquerra Independentista present als diferents actes que els moviments de l’esquerra alternativa i anticapitalista alemanya organitzen […]


La diputada Eulàlia Reguant formarà part d’una delegació de l’Esquerra Independentista present als diferents actes que els moviments de l’esquerra alternativa i anticapitalista alemanya organitzen del 5 al 8 de juliol a Hamburg, com a resposta de la reunió dels caps d’estat de les principals potències mundials.

Enguany el barri de Sant Pauli, situat a la ciutat d’Hamburg, Alemanya, i un dels barris més emblemàtics de l’esquerra rupturista europea, ha estat l’espai escollit per acollir la cimera del G20, punta de llança del capitalisme global. Els moviments socials i organitzacions polítiques d’esquerres i autònomes, no han dubtat en organitzar-se i convocar a una contra-cimera farcida d’actes i accions de protesta.

Els dies 5 i 6, s’han programat xerrades i jornades de reflexió sota el nom de “Global Solidarity Summit”, al voltant de temàtiques relacionades amb la globalització i les polítiques neoliberals. El dia 7 es duran a terme diferents accions simbòliques i directes de desobediència, i finalment, el dia 8 tindrà lloc la multitudinària manifestació sota el lema “Solidaritat sense fronteres en lloc del G20!”.

El barri de Sant Pauli, sent conscient del seu significat i empremta en els moviments que lluiten per a construir alternatives, ha mostrat des del principi una forta voluntat de confrontar el què representa la cimera del G20. Els veïns i veïnes han organitzat una setmana d’actes festius previs a la cimera per tal de recordar que el carrer és casa seva, i que la por no hi tindrà lloc malgrat l’extrema securització i l’arribada de centenars de milers de policies.

Aquí teniu més informació sobre el programa de les diferents xerrades i actes de la cotnra-cimera “NO G20 INTERNATIONAL”: http://g20-protest.info/

5 de juliol de 2017