La CUP present a la Constitució dels Consells de Discricte en defensa de la transparència i la participació popular a Barcelona

La CUP ha estat present en els actes de Constitució dels Consells de Discricte i hi ha portat  la voluntat popular de transparència i participació. […]


La CUP ha estat present en els actes de Constitució dels Consells de Discricte i hi ha portat  la voluntat popular de transparència i participació.

A tots els districtes de la ciutat , s’ha estat present com a CUP i s’hi han repartit fulls volants explicant les reivindicacions a favor de l’elecció directa dels regidors de Districte i de Barri, per uns pressupostos participatius i en defensa de la transparència en la informació.

Ha estat una acció amb l’objectiu de donar a conèixer les nostres posicions i demostrar que durant els quatre anys vinents exercirem una acció constant d’oposició contundent des de fora de l’ajuntament, amb l’autoritat que ens dóna la defensa dels interessos de les classes populars i el fet de ser la sisena força en suport electoral a Barcelona. En moltes d’aquestes accions la CUP s’ha afegit a diferents concentracions de protesta contra les retallades i contra el sistema econòmic i financer, com a denúncia popular per fer pagar la crisi als qui no l’han provocada.

L’adminstarció de l’Ajuntament no va permetre en més d’un cas la distribució de fulls a l’interior dels actes, unes cerimònies que es van realitzar, en general, de manera precipitada i sense donar veu als assistents. A l’acte de les Corts, la guàrdia urbana va fer fora del recinte tres militants de la CUP i els va prendre les seves dades personals.

Amb aquestes actuacions  el nou govern de l’AJuntamnet de Barcelona posa de manifest la seva concepció de la política municipal i la seva manca total de voluntat democràtica. La CUP hi coninuarà essent present per a denujnciar-ho.

26 de juliol de 2011