La CUP es presentarà a les eleccions a Bordils

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha constituït un nucli al municipi de Bordils i ha decidit concórrer a les eleccions del 22 de maig. Així, […]


La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha constituït un nucli al municipi de Bordils i ha decidit concórrer a les eleccions del 22 de maig. Així, els representants de la CUP han declarat que volen ‘treballar pel poble de Bordils, de manera assembleària, transversal i amb la participació directa de la població’, i han expressat la necessitat que ‘l’Ajuntament faci partícips a la gent del poble de les decisions importants que ens afecten com a poble’.
 

Per això la formació ha preparat un procés participatiu, amb l’objectiu que les bordilenques i els bordilencs puguin fer aportacions al programa amb què la CUP es presentarà a les eleccions municipals.

Per fer-ho han posat en marxa una enquesta, que es podrà respondre a través d’internet o presencialment a comerços i locals del poble. També han programat dos punts de trobada, que se celebraran el 8 i el 16 d’abril, amb l’objectiu de debatre els principals punts del programa.

D’altra banda, la CUP ha obert les portes a la població de Bordils perquè participi i col·labori amb el projecte polític de la CUP, i ha anunciat la creació del web bordils.cup.cat, des del qual es podrà seguir l’activitat de la formació. Durant les pròximes setmanes es faran públics els eixos bàsics del programa i l’equip de persones que integrarà la llista electoral, de la qual ja avancen que els primers llocs aniran rotant anualment perquè ‘creiem que això reforça el caràcter assambleari i horitzontal’ de la CUP de Bordils.

6 d'abril de 2011