La CUP qualifica d’èxit ciutadà l’audiència pública sobre les obres del TAV a Girona

Jordi Navarro: ‘L’audiència ha estat un èxit ciutadà i de les entitats’ El portaveu de la CUP de Girona, Jordi Navarro, ha qualificat d’autèntic èxit […]


Jordi Navarro: ‘L’audiència ha estat un èxit ciutadà i de les entitats’

El portaveu de la CUP de Girona, Jordi Navarro, ha qualificat d’autèntic èxit ciutadà l’audiència pública sobre les obres del TAV, que es va celebrar ahir, dilluns, a l’Auditori de la ciutat, i ha assegurat que la CUP treballarà per garantir que durant la propera legislatura els compromisos adoptats per l’equip de govern es dugui a la pràctica. La massiva assistència, que va fer petita la sala de l’Auditori, va fer que desenes de persones haguessin de seguir l’acte per megafonia en una sala annexa.

L’acte, que es va celebrar a instància de la petició que diverses entitats ciutadanes i la CUP van fer amb la presentació de més de 1000 signatures el passat mes de desembre, va servir perquè l’equip de govern donés explicacions de la gestió de les obres, i va culminar amb una sèrie de compromisos per millorar aspectes com la informació, la participació ciutadana i el lideratge.

L’alcaldessa de Girona, Anna Pagans, va prometre la creació d’un fòrum ciutadà sobre les obres del TAV, obert a entitats i ciutadania, que es reunirà per primera vegada el proper mes de març i que tindrà una periodicitat trimestral. Entre els compromisos que va adoptar l’equip de govern també hi ha la convocatòria d’una audiència pública anual sobre les obres.

Jordi Navarro, que va intervenir en nom de les entitats peticionàries, va destacar la necessitat que l’Ajuntament obri ponts de diàleg amb la ciutadania i la mantingui informada, per poder fer un front comú amb l’Estat per defensar els interessos de la ciutat. Navarro també va fer una crida a l’equip de govern perquè passi pàgina i comenci una nova etapa en la gestió de les obres, basada en la informació, el diàleg i el lideratge.

26 de gener de 2011