La CUP rebutja el retorn de la bandera espanyola al balcó de l’Ajuntament de Banyoles

  La seva opció és, simplement, hissar-la però sense onejar, fet que igualment incompleix la llei i que no evita ni la despesa de comprar-la […]


 

La seva opció és, simplement, hissar-la però sense onejar, fet que igualment incompleix la llei i que no evita ni la despesa de comprar-la ni la seva visualització, acotant el cap de manera mesella i vergonyant tot penjant-la amb nocturnitat i traïdoria. La seva actuació covarda queda reblada amb el comunicat cínic que han emès en el qual diuen preferir “esmerçar esforços i diners a l’ajut de les persones”, precisament els qui han fet anar la destral pressupostària en afers socials per fer-nos pagar més per serveis com l’escola bressol, per posar un exemple. Hipòcritament ara també ens animen a penjar símbols als nostres balcons, tot i que l’estiu passat ells mateixos havien despenjat una estelada col•locada al nostre despatx a l’ajuntament i que també es van negar a hissar-la a l’entrada sud de la nostra ciutat. 

Entenem per tant que la mesura adoptada per l’equip de govern és una nova mostra de claudicació davant l’estat antidemocràtic espanyol per part de qui s’atorga el lideratge del procés independentista endegat pel nostre poble del qual se n’exclouen voluntàriament i els incapaciten moralment d’exercir-lo. 

Malauradament han optat per la legalitat envers de la democràcia. Avui era un dia per decidir entre un acte de decència i respecte per tots els ciutadans de Banyoles o per la neofranquista Llanos de Luna; Miquel Noguer ha decidit Espanya. 


Banyoles, 15 de febrer de 2013

 

15 de febrer de 2013