La CUP recolza les vagues d’ensenyament en contra de les retallades

Enguany el curs escolar comença amb molts interrogants i sobretot amb mancances, reducció de llocs de treball i una progressiva i contundent pèrdua de qualitat […]


Enguany el curs escolar comença amb molts interrogants i sobretot amb mancances, reducció de llocs de treball i una progressiva i contundent pèrdua de qualitat educativa. Acomiadaments de professorat interí, augment de les ràtios d’alumnes, desatenció a la diversitat, no cobertura de substitucions des del primer dia i d’altres qüestions similars són les conseqüències de la política de retallades aplicada pel govern de dretes de CiU.

Unes polítiques neoliberals nefastes que ens allunyen d’un ensenyament públic i de qualitat que necessitem com a país. Sense aquests serveis públics bàsics i de qualitat és impossible bastir uns Països Catalans plenament lliures i justos.

En aquest sentit és lògic que la comunitat educativa hagi engegat un calendari de mobilitzacions i vagues al qual des de la CUP volem manifestar el nostre ple suport.

Candidatura d’Unitat Popular

19 de setembre de 2012

Països Catalans

19 de setembre de 2012