La CUP es referma en l’acció política municipal i aposta per esdevenir un referent nacional

La Candidatura d’Unitat Popular ha celebrat avui l’Assemblea Nacional a Mataró per definir la seva estratègia de futur. Gairebé han estat cinc hores d’exposició i […]La Candidatura d’Unitat Popular ha celebrat avui l’Assemblea Nacional a Mataró per definir la seva estratègia de futur. Gairebé han estat cinc hores d’exposició i debat de les 3 ponències que finalment s’han votat. La ponència guanyadora, que proposaven els nuclics de Manresa, Lleida i Sant Celoni, proposa que, tot i que la principal punta de llança de la CUP ha de ser el treball municipal, la CUP estableixi el discurs polític més enllà l’ambit municipal i dongui respostes a aqulles qüestions que afecten al territori.


També proposa un reforçament organitzatiu i ideològic de la CUP, consolidant els seus organs nacionals i impulsant una millor implantació arreu dels Països Catalans.


La ponència no tanca la porta a la possible participació de la CUP a eleccions d’àmbit supramunicipal però la supedita un debat previ i participatiu conjunt amb totes les assemblees locals de la CUP. Un altre objectiu que fixa la ponència és el reforçament de la coordinació amb l’espai de l’Esquerra Independentista i el conjunt d’organitzacions que hi pertanyen.

La ponència guanyadora ha estat ratificada amb 184 dels vots favorables, 94 de contraris. El portaveu d’aquesta ponència ha explicitat en el seu discurs final la voluntat de respectar els resultat i per tant contemplar la pluralitat de la CUP.

Candidatura d’Unitat Popular

premsa@cup.cat

http://www.cup.cat


La notícia a la premsa: Avui.cat | Vilaweb | elsingulardigital.cat | naciodigital.cat | llibertat.cat | e-noticies.cat


 


 


 

11 de gener de 2009