La CUP es reunirà amb sindicats i agents socials per demanar un a resposta contundent contra les agressions socials i laborals

La Candidatura d’Unitat Popular es reunirà amb sindicats i agents socials per demanar l’inici de noves mobilitzacions continuades i sostingudes en el temps per tal […]


La Candidatura d’Unitat Popular es reunirà amb sindicats i agents socials per demanar l’inici de noves mobilitzacions continuades i sostingudes en el temps per tal de bastir l’alternativa al model socioeconòmic actual. Unes trobades que s’iniciaran aquesta mateixa setmana amb UGT, CCOO, CGT, IAC, CSC i COS i que tindran continuïtat en dates posteriors.

La CUP entén que la situació actual de crisis, retallades i destrucció de les restes de l’Estat del benestar, es fa més necessària que mai la mobilització ciutadana per dir prou a la mentida que volen que ens empassem. I es fa més necessari que mai prendre consciència que totes les agressions que estem patint d’empreses i governs responen a un mateix objectiu i que la resposta, per tant també ha de ser una.

Defensem que la unificació de les diferents lluites i la seva intensificació ens ha de servir per aturar l’envestida del capitalisme. En aquest sentit valorem positivament la intensificació de les mobilitzacions que les organitzacions sindicals, socials i populars estan preparant per aquesta tardor, i valoraríem també positivament la convocatòria de noves jornades de vaga general.

Unes mobilitzacions que han, també, d’aprofundir en la lluita i la teorització per construir un marc de relacions sociolaborals propi dels Països Catalans que pugui donar-nos les eines com a poble per bastir aquesta alternativa de què parlàvem, també en l’àmbit laboral.

La CUP, aquesta tardor, com fins ara, estarà al carrer, donant suport a les mobilitzacions i s’ofereix a les classes populars catalanes per contribuir a generar l’alternativa política necessària al nostre país amb l’objectiu de superar la nostra dependència dels estats espanyols i francès, dels “mercats” i de les oligarquies nacionals, estatals i internacionals. En definitiva, de passar pàgina al capitalisme per construir una alternativa al servei de la majoria

Segons declaracions del portaveu de la CUP, Marc Sallas:  “Cal una resposta clara, immediata i contundent”,  “cal iniciar el camí cap una vaga general, punt de sortida de més mobilitzacions continuades per bastir un model econòmic de justícia social en el marc d’uns Països Catalans lliures”.

18 de setembre de 2012