La CUP de Sabadell, amb l’alumnat de l’Escola Illa i en contra de la pujada de les taxes

La mala gestió, el malbaratament i la política d’amiguisme del govern municipal tard o d’hora passen factura, i la passen al conjunt del poble Sabadell. […]


La mala gestió, el malbaratament i la política d’amiguisme del govern municipal tard o d’hora passen factura, i la passen al conjunt del poble Sabadell. Una de les conseqüències del Pla d’Ajust que el govern Bustos tirà endavant amb el suport del PP fou l’aprovació, fa unes setmanes, de les taxes de matriculació de l’Escola Municipal d’Art Illa pel curs vinent: de 173€ a uns 1.500€, és a dir, un increment de més del 800%.

El portaveu de la CUP de Sabadell Xavier Oca, ha denunciat “la presa de pèl que això suposa pel conjunt d’estudiants de l’Illa”, afegint que això “demostra la nul•la diferència entre les polítiques de retallades d’aquest ajuntament i les del govern de la Generalitat, que també té previst d’apujar fortament les taxes universitàries del curs 2012-13”.

Per altra banda, Oca també ha destacat l’intent del govern d’ocultar la protesta de l’alumnat quan, fa unes setmanes, va fer retirar les pancartes que s’havien penjat a la façana de l’escola. En aquest sentit, el portaveu de la formació rupturista ha volgut denunciar que “una vegada més, el govern del PSC-PSOE mira de silenciar una protesta ciutadana de forma expeditiva, sense contemplacions, com de fet ja ens ha acostumat durant els més de 13 anys que desgoverna aquesta ciutat.”

19 de juny de 2012