La CUP de Sabadell exigeix l’absolució dels 4 joves detinguts per encadenar-se a una ETT

La CUP demana l’absolució dels 4 joves membres del Moviment Popular de Sabadell detinguts durant una acció de crida a la Vaga General del 29 […]


La CUP demana l’absolució dels 4 joves membres del Moviment Popular de Sabadell detinguts durant una acció de crida a la Vaga General del 29 de setembre de l’any passat.

Mentre el govern espanyol aprovava la facilitació del tancament de les empreses, l’abaratiment dels acomiadament, la flexibilitat horària, la congelació de les pensions etc… és a dir, atemptava contra els drets de la classe treballadora. Milers de persones sortien al carrer i participaven de la jornada de vaga del 29 de setembre del 2010.

En el marc de les activitats i accions de crida a la participació a la jornada de vaga i denúncia de culpables i beneficiaris de la reforma laboral. Fóren detingudes 4 persones membres del Moviment Popular de Sabadell per encadenar-se a una Empresa de Treball Temporal (ETT).

La CUP es solidaritza amb la detinguda i els detinguts i n’exigeix la seva absolució. No pot ser que mentre els responsables de la crisi i mafiosos d’alt standing surtin immunes d’abocar milers de persones a l’atur, retallar drets socials, provocar i legitimar els desnonaments etc. Que els joves que defensen els drets socials, és a dir els drets de la majoria, pateixin una repressió policial i judicial absolutament desmesurada.

De la mateix manera que crida a la participació de les mobilitzacions en defensa dels encausats i encausada i a continuar lluitant per defensar els drets socials que són retallats constantment per governs estatals i autonòmics siguin del color que siguin.

Absolució detinguts i detinguda!

Prou retallades socials!

7 de juny de 2011