La CUP de Sant Cebria preguntarà al govern si desestima el projecte de Can Mates

La CUP de Sant Cebrià preguntarà al nou govern si desestima el projecte de Can Mates després que l’anterior executiu el traslladés a la comissió […]


La CUP de Sant Cebrià preguntarà al nou govern si desestima el projecte de Can Mates després que l’anterior executiu el traslladés a la comissió d’Urbanisme de la Generalitat. En el ple d’aquest dijous, l’últim abans de les vacances, la formació municipalista vol saber de primera mà quines són les intencions del quadripartit respecte l’amenaça urbanística més important per al poble. 

En aquest sentit, la CUP recorda que està a les seves mans fer arribar al govern de la Generalitat la seva oposició al projecte perquè és l’única manera que s’aturi. En el cas que el govern local no hagi fet cap pas per desestimar el parc temàtic, que comportarà la urbanització de 90 hectàrees de bosc amb la tala de centenars d’arbres, la CUP entendrà que els partits amb responsabilitats al consistori avalen aquesta iniciativa especulativa que degradarà una de les poques zones verdes que queden al poble.

25 de juliol de 2011